3 Ocak 2008

Yılın İlk Karı


İstoşumda 2008' in ilk karı yağdı. Sabah evden çıktığım da atıştırıyordu. Dudağımın kenarında ufak bir gülümseme hissettim. Bir saat kadar önce de kocaman tanelerle yağmaya başladı tekrar.

Cam kenarından seyrederken çok güzel görünüyor ama dışarısı oldukça soğuk... Allah dışarıda olanların, dışarıda çalışanların yardımcısı olsun.

Özellikle şöför arkadaşlar için de küçük bir hatırlatma yapmak istiyorum. Bu havada sürat ve maceranın sonu ölüm demek. Dikkatli ve sakin kullanın araçlarınızı. Takip mesafesine de özellikle dikkat etmek ve fazladan pay bırakmak da fayda var. Gizli ya da açık buzlanma sebebiyle aracınızın fazladan kayabileceğini ve kontrolü kaybedebileceğinizi de hesaplayarak hareket edin...

Kazasız belasız günler herkese...

2 yorum:

  1. Sen trafiktekiileri bırak biz gariban yayalara taktik ver be abi:)Bu sabah donuyordum az kalsın o ne kardı ya gözüme gözüme girdi valla ''tipi''tip durumlarına düştüm:)ama yine de güzel behh böyle otobüs camları buğulanıyor içerisi sıcacık oluyor ya hani bir de inmen gereken durakta inmek istemiyorsun işte o hiss o duygu beni mahvediyor:D:D...

    YanıtlaSil
  2. Elbette kar yağıyor olmasının tadı bir başka ama şu anda evde kalorifer yanıyor olmasına rağmen donuyorum dersem, sen de benim hislerimi anlarsın herhalde... Bu nasıl bir soğuktur yahu ?

    YanıtlaSil

Her fikir önemlidir...