14 Nisan 2009

Bu kaçıncı?


Utanıyorum.

Yargıdan utanıyorum.

Emniyetten utanıyorum.

Devletimden utanıyorum.

Hükümetimden utanıyorum.

Savcılarımdan utanıyorum.

Başbakanımdan utanıyorum.

Vatanını seven insanlara bu yapılanlardan utanıyorum.

İçim sızlıyor,bu ülkede sahip olmak istediğim gelecekle ilgili endişelerim artıyor,kaçıp gitmeyi düşünüyorum bazen... Ama sonra bu ülkeyi çulsuzlara bırakmamak gerek diye utanıyorum...

Sözde Ergenekon terör örgütünü çökertmek için yapılan, şu anda 12. dalgaya sahip olan, devamının da geleceği belli olan, nedense çoğunluğunu aydın diye nitelendirebileceğimiz, Türkiye'nin daha adil, daha yaşanabilir ve daha çağdaş olmasını isteyen insanlarını hedef alan operasyonda Atatürkçü hakimlerin, rektörlerin gözaltına alınması bu davanın kimin güdümünde işlediğini ortaya koyuyor aslında...

Benim anlam veremediğim ise; madem bu örgüte mensup olanlar, sözde terör örgütü ile "yıldırma, cana kıyma ve malı yakıp yıkma, korkutma" eylemlerini gerçekleştirecekler ve bu yüzden suçlanıyorlar; peki yerel seçimlerden önce sağa sola tehditler saçarak, gücünü kötüye kullanarak aynı eylemleri yayın organları önünde aleni bir şekilde gerçekleştirenlere ve tüm karşı düşüncedekileri mahalle baskısı, tartaklama gibi yöntemlerle sindirenlere "terör örgütü" den(e)memesi, böyle bir operasyon düzenlen(e)memesi... ne kadar ironik, ne kadar adaletsiz değil mi?

K.K.A.P.F

3 yorum:

  1. Yorumlarına aynen katılıyorum K.K.A.P.F, ancak aziz milletimiz senin rahatlıkla görebildiğin bu gerçeklere gözlerini kapatmaya; bir paket makarna, bir kutu küçük salça, yarım kilo toz şeker için devletini ve geleceğini satmaya devam ettikçe revadır diye düşünmüyor da değilim açıkçası... Bu hale düşmüşsek, bunun baş sorumlusu da bu durumdan zevk alırcasına, hâlâ: "Bunlardan daha iyisi mi var?" demek cehâletini, aymazlığını gösteren bu milletin kendisidir. Eee, ne diyelim? Kendi düşen ağlamaz!..

    YanıtlaSil
  2. Haklısın vatanperver;bu saydığın insan grubunun tepesindeki ampul o kadar gözlerini kamaştırmış ki,etraflarındaki hiçbir şeyi göremez olmuşlar..

    YanıtlaSil
  3. ortadaki delilleri de mi görmüyoruz peki? o kadar da vatansever durmuyorlar zira.. ya da farklı seviyorlar gibi, severken boğup öldürmek gibi, çünkü hani cumhuriyeti savunayım derken demokrasinin kafasına vurup gözünü kör etmek çok da mantıklı değil:)

    neyse bakalım bi sonuçlansın da dava hele.

    YanıtlaSil

Her fikir önemlidir...