8 Eylül 2008

Arazi Mafyası - Vol.2

Daha önceki yazımda (Bkz.Arazi Mafyası Vol.1) dönen dolapları hatırlamış ve üzerine fikir yürütmüştük, fikir beyan etmiştik. Şimdi de başka bir yangından sıçrayan kıvılcımlar ve bu yüzden gitgide büyüyen bir kavgaya şahit oluyoruz.


Deniz Feneri davası uzun zamandır pek de bahsedilmeyen bir davaydı, hep gözlerden uzak tutuldu. Olayın boyutları gizlendi, Türkiyedeki Deniz Feneri derneğiyle alakası olmadığı söylendi. Ama sonuç olarak ortadan kaybolan 18 Milyon Euro (bol sıfırlı ve rakamlı haliyle 18.000.000.- Euro) hala kayıp...

Sonrasında deşeledikçe altından başka şeyler çıkıyor. Vakti zamanında Tayyip Erdoğan' ın da adının karıştığı iddiası üzerine Aydın Doğan "ahanda fırsatı yakaladım" deyip başlıyor saldırmaya... Başbakan' da pek bir panikliyor nedense, nerden bağlıyorsa iki konunun ucunu Aydın Doğan' ın Hilton arazisi hakkındaki planlarını ortaya döküyor ama bu sırada yine paşalı tavrıyla cevaplıyor... Konu uzuyorda uzuyor... İyidir; uzasın... İki tarafında hem medyası, hem imkanı, hem cephanesi bol... Döksünler bakalım eteklerindekileri de, ak koyun, kara koyun çıksın ortaya... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Her fikir önemlidir...