18 Nisan 2013

Samsung Smart Fotoğraf Makinesi ve Tablet Bir Arada!

samsung kampanyasi
Samsung’un Smart Camera 2.0 özellikleriyle donatılmış yeni Smart Fotoğraf Makinesi WB250F, tablet dünyasının beğenilen modeli Samsung Galaxy Tab 2 7.0 ile birlikte, kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

Samsung Electronics, Türkiye pazarına yeni sunduğu geliştirilmiş Smart Fotoğraf Makineleri ailesinin yeni üyesi WB250F’yi, çok avantajlı bir fırsatla tüketiciye sunuyor. 12 Nisan’da başlayacak kampanya kapsamında; Wi-Fi bağlantı desteği sunan ve “tek tuş” konsepti ile çekilen fotoğrafların anında internette paylaşılmasını sağlayan, yüksek zumlu WB250F; Samsung’un başarılı tableti Galaxy Tab 2 7.0 16GB 3G modeli ile birlikte, yalnızca 1399 TL.*


WB250F beyaz renk seçeneği ile sunulurken; 2 renk seçeneği ile sunulan Galaxy Tab 2 7.0 16GB 3G tablet için klasik görünümden vazgeçmek istemiyorsanız siyah, minimal ve sade bir görünümü beğeniyorsanız beyaz rengini tercih edebilirsiniz.

Fotoğraf çekerken kullanım kolaylığı, kompakt tasarım, gelişmiş özellikler, yüksek kalite ve anında internette paylaşım gibi özellikler arıyorsanız; 7 inç ekran boyutu ve şık tasarımı ile, Samsung’un maksimum taşınabilirlik sunan tableti Galaxy Tab 2 7.0’ın da dahil olduğu bu avantajlı WB250F paketi tam size göre... “Smart Multimedya Paketi” kampanyası sayesinde WB250F ile çektiğiniz fotoğrafları, AutoShare özelliğiyle anında tabletinize aktarabilirsiniz.

Yenilikçi özellikleriyle WB250F
WB uzun mesafeli zum serisinin yeni, gözde fotoğraf makinesi kullanıcıya şık ve klasik tasarımlı bir fotoğraf makinesiyle, üstün kalitede fotoğrafları zahmetsiz bir şekilde çekme olanağı sunuyor. WB250F’nin üstün optik performansı sayesinde 18 kata kadar optik zum yapılabiliyor ve 14.2 Megapiksel BSI CMOS  sensör ve 24mm geniş açı lens ile olağanüstü fotoğraflar kolayca çekilebiliyor. Klasik bir tasarıma sahip olan WB250F, dokunmatik LCD ekran ve beş yönlü navigasyon tuşlarından oluşan hibrit bir dokunmatik arayüz içeriyor. Bu sayede kullanıcılar, cihazı kendi tercihlerine göre kontrol edebiliyor. Cihazdan en iyi şekilde faydalanmak isteyen kullanıcılar, tam manuel mod seçeneğini tercih ederek fotoğraf makinesinin tüm ayarlarını yönetebiliyor.

Ayrıca yeni WB serisi fotoğraf makineleri; En İyi Yüz gibi en doğru fotoğrafı çekmeyi kolaylaştıran özelliklerle birlikte sunuluyor. Bu özellik sayesinde, grup fotoğraflarında çekilen bir dizi fotoğraf içerisinden herkesin en iyi yüz ifadesi otomatik olarak tercih ediliyor ve böylelikle fotoğrafta herkesin en iyi şekilde görünmesi sağlanıyor. Ayrıca SMART Mode ve Hareketli Fotoğraf özellikleri kullanıcıya her koşulda profesyonel kalite ve yaratıcılık standartlarında çalışma olanağı sağlıyor. Bunlara Wi-Fi özellikleri de eklendiğinde, kullanıcı yüksek kalitede fotoğrafları hızlı ve kolay bir şekilde paylaşabiliyor. WB250F’yi açılır kapanır flaşı tamamlıyor.

Galaxy Tab 2 (7.0): Hareket halindeyken iletişimin ve eğlencenin tadını çıkarın
Optimum boyutları, hafif ve 10.5 mm inceliğindeki tasarımı ile kolayca taşınabilen GALAXY Tab 2 (7.0), eğlenceli ve heyecan verici yeni uygulamalarıyla her an sosyalleşmenizi sağlıyor. GALAXY Tab 2 (7.0), oyundan vazgeçemeyenler için ideal bir cihaz seçeneği oluşturuyor. Oyunseverler, 7 inç ekranın taşınabilirlik özelliğinden maksimum faydalanarak istedikleri her yerde oyun keyfini yaşayabiliyor.

AllShare Play ile tabletinizdeki görüntüyü diğer cihazlarınıza aktarın
Android Jelly Bean işletim sistemi ile güncellenebilen GALAXY Tab 2 (7.0), benzersiz özelliklere sahip gelişmiş kullanıcı ara yüzü ile öne çıkıyor ve Face Unlock (Yüz Kilidi) ve AllShare Play gibi yenilikçi özellikleri parmaklarınızın ucuna getiriyor. AllShare Play özelliği GALAXY Tab 2’de görüntülediğiniz bir multimedya içeriğini diğer Samsung cihazlarıyla paylaşmanızı sağlıyor. Yani tabletinizde görüntülediğiniz bir filmi, videoyu ya da fotoğrafı TV’nize aktararak, arkadaşlarınızla birlikte izleyebilme olanağı sunuyor. Tüm bu özelliklerinin yanı sıra Galaxy Tab 2 (7.0), çoklu görevlerin üstesinden kolayca gelerek işlevselliği maksimuma taşıyor.

Kampanya hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayın.

*Kampanya stoklarla sınırlıdır. Tavsiye edilen satış fiyatıdır.

https://twitter.com/samsungturkiye
https://www.facebook.com/SamsungTurkiye
http://www.youtube.com/user/samsungturkiye
http://instagram.com/samsungturkiye

Bir bumads advertorial içeriğidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Her fikir önemlidir...