8 Eylül 2012

320Volt

Elektronik ile ilgileniyorsanız, öğrenciyseniz, mesleğiniz elektronik ve yan dallarıyla ile ilgiliyse bu siteyi mutlaka incelemelisiniz.

Giriş seviyesi derslerden akademik kaynaklara, makalelere kadar oldukça zengin bir içeriğe sahip. İpuçları, pratik bilgiler, makaleler, dersler, komponent bilgileri, programlar, devre şemaları, videolar...

320volt.com kişisel bir blogdur 2006 yıllarında ilk olarak hyperelektronik.com olarak kuruldu bir kaç yıl sonra 320volt.com alan adı ile devam ediyor öncelikle yapmış olduğum projelerimi paylaşmak için siteyi kurdum sonrasında elektronik ile ilgili faydalı bilgileri, dökümanları paylaşmaya başladım ilerledikce Türkiye de internet ortamında elektronik konusunda paylaşımların yetersizliği ve bazı kötü yönleri sebebiyle en iyi şekilde paylaşımlara devam etmeye çalıştım çalışmalarım hala devam ediyor.

Amacım dünyada ki bir çok ülkede olduğu gibi kolayca bilgiye ulaşılmasını sağlamak ayrıca bir şeyler öğretmek insanlara az çok faydalı olmak zamanında elektronik mesleğini öğrenirken çok zorluk çektim ben yandım siz yanmayın hesabı :)

Yazarın böyle bir notu var. Birçok yazar tarafından içerik oluşturulmuş.

Konuya ilginiz varsa mutlaka incelenmeli...

320Volt.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Her fikir önemlidir...