15 Nisan 2008

Erişim Engeli Kalktı (sanmıştım)

- 16/04 itibariyle ani bir karar değişikliği olmuş ve siteye erişim yine durdurulmuş :)) ne yapacaklarına bir karar verseler iyi olacak artık...

Bir haftaya yakın bir süre bloguma erişim engellenmişti. Gerekçe, mahkeme bilgisi yok... Sadece bilinmeyen (!) bir güç tarafından yayınım durduruldu :)

Türk Telekom ile iletişim sayfaları üzerinden yazışmaya çalıştım. Açıkcası beni şaşırtan bir şekilde aynı gün içerisinde mailime cevap aldım. Yeterli bir açıklama olmasa da en azından cevapsız bırakmadılar, sağolsunlar... Keşke gerekli bilgiyi alabilsem de şu olayın üzerine gidebilsem ama görünen o ki, kimseden sağlıklı bir bilgi alamayacağım.

Aslına bakarsanız bu bir anlamda da beni sevindirdi. Yazdıklarımın, söylediklerimin birilerine ulaşmış ve rahatsız etmiş olması, amacıma ulaştığımın işareti bana göre. Amaç elbette rahatsız etmek değil ama hani bilirsiniz, birinin yanlışını yüzüne söylerseniz rahatsız olur, hemen bir savunma hareketi geliştirir. Demek ki, ben de konuya doğru yerden girmişim, birilerinin işine gelmeyecek birşeyler söylemişim...

Sitemi kapattıran her kimse, kimlerse... Size teşekkür ediyorum, çabamın boşuna olmadığını, mesaj iletmek istediğim yerlere ulaştığımı bana böylelikle anlatmış oldunuz... Sağolun... ;)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Her fikir önemlidir...