7 Mart 2008

Feed Submitter

Blogunuzu 200' den fazla dizine kaydetmek, ping servislerini taciz etmek için kullanılabilecek pratik ve uygun fiyatlı bir ürüne rastladım. Hemen deneme sürümünü indirdip kurdum.

Bu versiyon Feed Submitter programının deneme sürümü. Kısıtların ne olduğunu tam olarak açıklamamışlar sitede ama gittiği yere kadar kullanırım ben de :)

Kurulumdan sonra basit bir form doldurup, site adresinizi, feed adresini, kısa bir açıklama ve anahtar kelimeleri girdikten sonra bir sonraki adıma geçtiğinizde gelen uzuuun listeden istediğin servis ve dizinleri seçip, işlemi başlatıyorsunuz ve oldukça hızlı şekilde bitiyor. Bir süre sonra sonuç da almaya başlarım tahminen... Böyle kolay kullanılan, çabuk sonuç veren, uğraştırmayan programlara bayılıyorum :)

Tabii kayıt konusunu sadece bloglarla da sınırlamamak lazım. Sadece bloglara hizmet veren servisler ve dizinlerin yanısıra genel rss kayıt servisleri de listede mevcut. Biraz sonra da forum sitemin rss kaydını yapmayı deneyeceğim mesela... Siz de kullanın, bence çok işe yarayacak...

Ayrıca aynı firmanın "Website Submitter" ve "Website Popularity" adlı programları da incelemeye değer...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Her fikir önemlidir...