20 Ekim 2009

Welcome to Turkey

Hükümetimin karar verdiği kürt açılımı olayında son olarak "barış" grubu yolladılar yurduma.. Sevsinler!!!!!

Açılım konusunda sanırım tıkanıp kalınca herkes, kendilerince böyle bir hamle yapmayı uygun gördüler. Amaç belli. Türk Devleti'ni tartmak!!! Gönderilen teröristlere nasıl davranıldığını gözlemleyip "bakın biz size zeytin dalı uzattık ama siz hiçbir şey yapmıyorsunuz" diyebilmek.

Savaş bitecekmiş!!
Hangi savaş?
Yüzyıllardır aynı toprakta yaşayanların, ne için olduğunu bilmeden birbirlerini öldürdükleri savaş mı?

PKK silahları susturacakmış!!
Hangi silahları?
Bir yandan devlete terörle mücadelede yardım sözü verip, diğer yandan el altından teröristlere yardım edenlerin temin ettiği silahlar mı?

Uyanın artık!!!
Gönderilen teröristlerin hiçbirinin eli silah tutmadı, çatışmaya girmedi..Bu yüzden jet hızıyla yargılanıp evlerine gönderildiler.

1 yorum:

  1. Bu ülkenin askerine kurşun atan, bebek kanı döken, göstere göstere vatan toprağına göz koyan bir grup zibidiyi kahraman ettik, aldık meclise de yerleştirdik, yetmedi dağdan inişlerini halaylarla kutladık... Dalga geçer gibi kendilerini karşılayan şuursuz güruha el sallaya sallaya girdiler ülkeme... Adı "barış elçiliği" imiş... Bir de savcı beyin telkini (!) ile Öcalan iblisine sayın demekten vazgeçtikleri için birkaç tanesinin de ayrıca cezaları iptal edildi ve salıverildiler... Neler oluyor bu ülkede ? Atatürk' ün adını ağzına alanı, vatanımı seviyorum diyeni alıp yaka paça hapislere tıkacaksın, toprağına kurşun sıkan, mayın döşeyen katilleri kahramanlar gibi, aslanlar gibi karşılayıp salıvereceksin... Böyle adalet olmaz olsun... Şimdi bana da ülkemi seviyorum diye faşist diyenler çıkacak elbet, onu diyene de ben soruyorum, kaçınızın dedeleri bu topraklar için savaştı da kıymet bileceksiniz ? "anti-militaristim" numarasıyla götü yemediği için askerlikten kaçıp sonra dağa çıkmış teröristi "hakkını arıyor" diye koruyup meydanlara koşan zibidiler, vatanımı seviyorum ve sonuna kadar da savunurum deyince elbette faşist, kafatasçı diyecekler...

    YanıtlaSil

Her fikir önemlidir...