6 Mart 2008

Minik Aysu için...


SAMSUN'da oturan Dursune- Halil İbrahim Küçük çiftinin tek çocukları 2.5 yaşındaki Aysu Küçük'ün kanser hastalığına yakalanması ve ailesinin ekonomik sıkıntı yaşaması üzerine Ondokuz Mayıs İlçesi Kaymakamlığı tarafından yardım kampanyası başlatıldı. Kaymakamlık, küçük kızın adına Ziraat Bankası Ballıca Şubesi'ne hesap açtırdı.

Ondokuz Mayıs İlçesi'nin Muşta Mahallesi'nde aylık kirası 60 YTL olan küçük bir evde oturan Küçük çiftinin mutlulukları tek çocukları olan kızlarının kanser hastalığına yakalanmasıyla kısa hüsrana döndü. Sezonluk olarak inşaatlarda çalışarak geçimini sağlayan 35 yaşındaki baba Halil İbrahim Küçük'ün yardım isteği ve minik Aysu'nun gözyaşları üzerine tüm Türkiye yardım için seferber olmuştu.

Dursune- Halil İbrahim Küçük çiftinin kızları Aysu'nun kanser hastalığına yakalanmasının ardından Yeşil Kartlı olan ailesinin hastaneye gidiş- gelişler, bez, mama gibi ekstra masraflarda zorlanması üzerine Ondkuz Mayıs İlçesi Kaymakamlığı tarafından küçük kız için yardım kampanyası başlatıldı.

Kaymakam Vekili Bekir Dınkırcı yaptığı yazılı açıklamasında 2860 sayılı Yardım Toplama Kanunu'na göre bankada hesap açtırmak suretiyle 30 bin YTL yardım toplanması için Valilik makamının onayının alındığını belirterek, “Hayırsever vatandaşlarımız, Ziraat Bankası Ballıca Şubesi'nin 968 Şube Kodlu 49862232-5001 nolu hesabına Aysu Küçük Yardım Komisyonu adına yardımlarını yapabilirler” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Her fikir önemlidir...